top of page

"Uusia" leluja


Kävimme kollegan kanssa katsastamassa vinkin, joka kertoi Kemiön saarelta löytyvän jouten olevia työkaluja. Sovimme tällit ja läksimme paikan päälle tutkimaan jutun paikkansapitävyyttä. No löytyihän sieltä tuliaisia, varmaan 300-350 kiloa. Kollegalle 200 kiloinen alasin ja omaan pajaani reippaan kokoinen smirgeli ja tuhti ruuvipenkki. Taalintehtaan peruja.


Hauska yhteensattuma että olimme mukana huutokaupassa, jossa tuo smirgelikin kaupattiin. Löysi kuitenkin lopulta "kotiin". Pienellä fiksaamisella nuo kukkuvat vielä pitkään, sekin jälkeen kun nuo nykypäivät kikottimet ovat särkyneet.

Pientä työmaaliikuntaa oli taas tarjolla, kun hivuttelin romut pakusta pajan pimentoihin. Kaiken kukkuraksi räjähti nokkakärrystä kumi. Oli kihnutettava loppumetrit vanteen varassa. No, nyt ne ovat pajalla ja odottelevat käyttöönottohuoltoa.


Mahtuu ovesta -mahtuuhan se?

Pakukin sai taas vuoden armonaikaa, kun katsastushenkilö löi lisenssiin leiman. Ei ihan kertanäytöllä sentään. Piti takasumuvalo, äänimerkinantolaite ja etujouset korjata. Sellasta pientä.


Vieteriremppa

#maakarhu #paja #smirgeli #pakuremontti #katsastus #ruuvipenkki

Suositut postaukset / Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Tuoreimmat postaukset / Recent Posts
Arkisto / Archive
Hae sisältösanoilla / Search By Tags
Seuraa Maakarhua / Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page