top of page

Toinenkin viikko pulkassa

Niinpäs se hurahti toinenkin viikko Taxingen linnan markkinoilla. Vaikka markkinoita vainosi black friday, niin toinen periodi oli kuitenkin vilkkaampi kuin edellisvuonna.


Linnan tontut hanurein ja gramofoniviuluin asestautuneina

Optimistisesti varasimme lautan jo sunnuntain iltalauttaan. Hiukan kiirettä piti että saatiin ajoissa kamppeet kasaan ja asuntoautoon. Kesken pakkaamisen tuli tieto, että Tukholmaan vievällä moottoritiellä oli onnettomuus ja sen vuoksi kova ruuhka.


Käytävät alkavat hiljentyä ja romujen pakkaaminen häämöttää

Kun pääsimme reilun 30 kilsan päähän Tukholmasta meno tyssäsi. Molemmat kaistat matelivat tuskastuttavan hitaasti. Näytti siltä että emme ehtisi ajoissa lauttarantaan. Kun asuntoauto on sen verran suuri, olimme rekkakannella ja paikalla piti olla vielä aikaisemmin. Johan soitti terminaaliin ja kertoi meidän tulevan 15 - 20 min myöhässä. Pääsisimmekö vielä lauttaan... Ilmeisesti muutkin olivat soitelleet, kun tuntuivat olevan ruuhkasta jo tietoisia. Saimme hiukan armonaikaa.


Linnan ovella oli väkeä jonoksi asti

Lopulta olimme satamassa, 22 minuuttia myöhässä. Meidän jälkeen tuli pari muutakin autoa ja oikeastaan olimme juuri sopivasti paikalla, koska ajelimme melkein suoraan lauttaan :)


Lautta oli mekein tyhjä. Trubaduuria oli baarissa kuuntelemassa yksi ihminen! Kävimme syömässä ja sielläkin oli tilaa. Meidän lisäksi ruokailijoita taisi olla kuusi henkilöä. Ei kovin suosittu lauttavuoro sunnuntaina Tukholmasta Turkuun.


Maanantai aamuna saavuttiin takaisin kotosuomeen. Melkein kahden viikon reissu oli pukassa. Ihan hyvä reissu kaiken kaikkiaan. Kun lautan luukut avattiin, ensimmäinen huomio oli että maassa oli lunta! Kun päästiin moottoritielle, lappasi autoja ohi kuin siimaa. Hetken päästä oli ensimmäiset autot ojassa, jonka jälkeen juuri kukaan ei halunnut enää ohi. Ajeltiin kaikessa sovussa rekkojen perässä Salon liittymään asti :)


Aamuhämärissä kohti kotia

Sitten onkin heti seuraavana viikonloppuna Teijon Joulumarkkinat 1. ja 2.12. Siellä myydään pajalla kaikki loput takotuotteet, jonka jälkeen himmaillaan ja tehdään vielä pari tilaustuotetta. Sitten alkaakin olla tämä vuosi lusittu! Niin se aika rientää.


#joulumarkkinat #taxingeslott #takotuotteet #handmade #maakarhu #keikalla

Suositut postaukset / Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Tuoreimmat postaukset / Recent Posts
Arkisto / Archive
Hae sisältösanoilla / Search By Tags
Seuraa Maakarhua / Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page