top of page

Taontakurssi Katteluksessa


Männälauantaine oli taas taontakurssi Katteluksen Kyläpajalla. Takojaryhmä tuli tällä kertaa Helsingin suunnalta, joka teetti juuri tuona päivänä pieniä lisäkiemuroita. Pikitie Mustiosta kun oli työmaana ja tie oli poikki. Takojat joutuivat kiertämään pajalle Karjalohjan kautta. Pientä uutuuria, sillä lyhyempi reitti tiettävästi avattiin liikenteelle jo heti seuraavana päivänä.


palaver pajalla
Palaver

No tämä ei takojia häirinnyt, vaan päivä oli oikein mukava ja leppoisa. Ahkera porukka sai aikaiseksi paljon, sormuksen, rannerenkaan, ovikoristeen, puukonterän, kynttelikön, s-koukkuja, kirveen kannatuslenkin vyöhön, vanteen puukiuluun ja varmaan vielä jotain muuta, mitä en nyt tähän hätään muista.


Lauantaina pajalla kieli oli englanti, sillä osa porukasta ei puhunut suomea. Oikein hyvä kielikylpy sepälle. Näitä kielikylpyjä saisi olla kernaasti enemmänkin, niin ei pääse englanti käyttämättömyyttään rapistumaan :)


Mutta summa summaarum, kaikki saivat ajoissa haluamansa takotyön valmiiksi. Ja kun porukka tunsi toisensa entuudestaan, oli leppoisaa työskennellä välillä tiiminäkin. Esim. takotyöhön leiman lyöminen onnistuu parina työskennellen paljon mukavammin.


Mukava lauantai, ja kiitokset kaikille lauantain kurssille osallistuneille. Helppo oli iloista porukkaa opastaa taonnan alkutaipaleelle. Ehkä tapaamme samoissa merkeissä vielä tulevaisuudessa.


It was nice Saturday, and thanks to all those who participated in the course. It was easy to guide the happy group. Perhaps in the future we will meet again in a workshop. Thank You All.


Sitten parit kuvat kurssipäivältä...


#maakarhu #maakarhunpaja #kattelus #kylapaja #taontakurssi

Suositut postaukset / Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Tuoreimmat postaukset / Recent Posts
Arkisto / Archive
Hae sisältösanoilla / Search By Tags
Seuraa Maakarhua / Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page