top of page

C

 takeita ja sepittelyä

Maakarhu tekee perinteisien sepäntöiden lisäksi tämän päivän metallirakenteita, -esineitä ja -taidetta. Tilaustyönä saat jotain ainutlaatuista ja yksilöllistä.

– teemme unelmista totta –

Ensimmäinen paja sijaitsi Vesilahden Rämsöössä, Kowan Teknolokian kylässä. Silloin toiminta oli vielä varsin pienimuotoista. Vesilahdelta muuttomme myötä siirtyi toiminta Hämeestä Varsinaissuomeen Perniöön ja Paja Mustion Katteluksen yhteispajan kautta Teijon Kyläpajaan. Teijon Kyläpajalla on toimittu vuodesta 2016.

Maakarhu nimi tuli aikoinaan käyttämästäni nimimerkistä, joka kuvastanee Karhua, joka ei ole merikarhu, eikä varsinkaan jääkarhu. Maakarhu on päätoiminimen Nallegraf (perustettu 1992) aputoiminimi, jonka alla tämä seppätoiminta tapahtuu. 

Toiminta keskittyy Teijon kyläpajalle, mutta kierrämme markkinoilla ja tapahtumissa muutaman kerran vuodessa. Takemmin tapahtumista joihin osallistumme, löytyy PAJAPÄIVÄKIRJASTA.

Verkostoituminen on tätä päivää ja se on myös oleellinen osa toimintaa sepänkin työssä. Teemme paljon yhteistyötä Trollbackens Smedjan kanssa. Etenkin markkinoilla ja tapahtumissa meidät voi tavata saman pöydän takaa. Voimiamme yhdistämällä saamme asiakkaillemme laajemman tuotekirjon ja kumpikin voi keskittyä siihen minkä osaa parhaiten. Yhdessä toimiessamme olemme Masuunien Sepät. Olen myös satunnaisesti vetämässä Onnellisen Sepän Pajan lauantaitaontoja ja taontakursseja Mustiossa Katteluksen pajalla.

Jos et tavoita pajalta tai markkinoilta, niin katso löytyisikö näiden sivujen verkkokaupasta jotain valmista. Verkkokauppa siirtyi juuri kotisivuillemme ja tuoterepertuaaria laajennamme koko ajan. Nyt verkkokauppa on helppo löytääkin, kun se on näiden omien kotisivujen alla. Aikaisemmin piti Maakarhun verkkokauppa etsiä ulkomaiselta palvelimelta. Tästä pääset verkkokauppaan ->

Pajalla Teijossa käydessäsi varmista etukäteen tulosi, silloin on seppä varmasti paikalla. Yhteystiedot löytyvät täältä ->

Sepästä tarkemmin

Maakarhun tuotteita saat myös:

1/1

Maakarhun tuotteita saat tietysti Maakarhun pajalta, sekä tapahtumista ja markkinoilta joita kierrämme jmuutaman kerran vuodessa. Haluamme laajentaa saatavuutta ja tuotteitamme myymään hyväksymme laadukkaat ja käsityötä sekä taidetta arvostavat jälleenmyyjät.

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT US
bottom of page